Fragmente din carte

Fragmente din Carte

Cu “egalitatea” n-am făcut decât să le luăm lor sarcini de pe umeri și să le punem pe umerii noștri, deja grei… Ne amăgim ca proastele, “egalitatea” ne-a tras în jos! Este adevărat că femeia trebuie să fie independentă, să se descurce singură 100%, să aibă jobul visat, să câștige cât vrea, să fie în stare să-și ascută singură cuțitele, să-și dea zăpada din fața casei, să-și care cumpărăturile, să-și repare robinetele, să plătească facturi și întrețineri, ÎNSĂ din momentul în care intră un bărbat în viața ei, ea trebuie să SIMTĂ asta la modul cel mai radical. Nu doar vaginal și nu la modul egal. Să poată declara cu toată gura: acum am BĂRBAT, altă viață! La fel cum femeia îi preia lui toate sarcinile de femeie, el trebuie să-i preia ei absolut toate sarcinile de bărbat!

Ce te face DRĂGĂLAȘ: bunătatea, fidelitatea, afecțiunea, încrederea în iubita ta și libertatea pe care i-o dai, generozitatea (mai ales față de femeia ta), declarațiile de dragoste, empatia față de cei nevoiași, interacțiunea jucăușă cu copiii, când vii să-ți ceri iertare, când ajuți la treburile casei…
Ce te face FERMECĂTOR: încrederea în sine (dar nu cu aroganță), simțul umorului, stilul vestimentar aparte, parfumul, limbajul nonverbal, manierele, cultura generală, eticheta, sexul de calitate…
Ce te face MASCULIN: curajul, forța fizică, trupul robust și musculos, armata făcută, simțul dezvoltat al responsabilității față de familie, abilitatea de a repara lucruri prin casă (sau nu neapărat să le repari tu, dar să fie sarcina ta de a chema instalatorul, reparatorul), protecția pe care o oferi, permisul de conducere, mașina, locuința (sau faptul că ești capabil să plătești o chirie și că nu concepi să stai cu mama)…
Este alegerea voastră să fiți drăgălași, fermecători și masculini cât la sută vreți voi. Dar să nu vă curgă balele după una 100% drăgălașă, fermecătoare și feminină.

Neîncrederea te face gelos. Gelozia te face posesiv. Posesivitatea te face agresiv. Iar agresivitatea te face… să rămâi singur.

Mai importantă decât banii este atitudinea față de viață. Un bărbat fără bani și leneș pe deasupra, nu-i trebuie nimănui. Însă un om harnic, preocupat de ziua de mâine, care nu are stare, care își pune mintea la contribuție și corpul la muncă, este apreciat și dorit de orice femeie, indiferent cât câștigă.

Și nouă ne place ca voi să fiți mai mari și avem nevoie să fim dominate, și nu ar fi nicio problemă atâta timp cât acest lucru ar avea efecte pozitive, însă când femeia trebuie să treacă prin patul bărbatului ca să obțină un job bun sau un rol într-ul film sau un loc într-un band muzical…

Pe bune? Încă mai credeți că nu ne descurcăm singure? Încă mai aveți sentimentul că voi stăpâniți totul, toate industriile, toate sectoarele de activitate, toată lumea, tot pământul? Serios? Eh, aici este momentul când îți dai seama că feminismul are rostul lui, când atitudinea continuă de defensivă a femeii care stă pregătită să scoată ghearele și colții în orice moment se simte inferiorizată, ARE SENS!

Așa cum este urât ca o femeie să abandoneze bărbatul responsabil și provider când acesta se află într-un impas financiar, la fel de urât este ca un bărbat să stea pe spinarea unei femei, ea aducând toți (sau cei mai mulți) bani în casă.

Cu un bărbat care se poartă impecabil cu tine și nu-ți cere nimic în schimb, îndrăgostirea este inevitabilă. Vorba lui Coco Chanel: “bărbatul care face gesturi drăguțe, este condamnat la a fi iubit.”

Când ne întâlnim doar pentru sex (că ăsta este idealul bărbaților, chiar dacă ei declară că vor mai mult de atât), iar fata, poftim, îți oferă asta, nah, iar tu nu ești capabil să-i faci față, cum se numește? Ai putea să-i zici, frate, de la început: ne întâlnim să jucăm remi că mie nu-mi merge instrumentul cum trebuie. Dar ei vor sex, sex, sex… se supără, se enervează, trântesc și pufnesc că nu primesc, iar când li se oferă și nu se descurcă, femeia n-are voie să se enerveze că nu iese cum trebuie, că n-a fost satisfăcută. Ea trebuie să fie mereu înțelegătoare. Înțelegătoare că el vrea sex, înțelegătoare că el nu poate să ofere sex.

Valoarea cea mai mare pe care ar trebui să o aibă un bărbat într-o relație este fericirea femeii.
Toți vă lăudați că aveți o mare satisfacție când obțineți orgasmul femeii. Asta vă face să vă simțiți bărbați. Bun, bravo, nu e rău! Dar ia faceți voi o conexiune! De ce femeia este o prioritate doar în pat? De ce nu aplicați asta și la viața de zi cu zi, de ce nu pui nevoile ei deasupra nevoilor tale, de ce „ejaculezi precoce” de fiecare dată când auzi ce vrea, ce așteaptă, ce speră? Ladies first. Și nu doar în pat. Mda, utopii peste utopii…

Bărbatul care nu știe să aprecieze o femeie iertătoare care-și pune sufletul pe tavă și care-i trece cu vederea multe nesimțiri, merită să cunoască vreo 50 de vipere (dar de-alea extraordinar de frumoase, cu sâni mari și istețe) care, la cea mai mică greșeală, îi scapă ăstuia vreo zece palme peste bot, îl lasă irevocabil și la propriu cu buza umflată și… dispar pentru totdeauna și fără urmă.

Atunci când bărbatul îți zice: „spune-mi ce să fac pentru că nu există lucru pe care nu l-aș face pentru tine”, răspunsul tău nu poate fi decât: „pune-ți capul pe pieptul meu pentru că vreau să te mângâi și să te alint.”

Dacă te preocupă mai mult cum se simte ea decât cum te simți tu, femeia îți cade la picioare. Va avea sentimentul că oricâte face pentru tine, nu este de ajuns. Va simți nevoia să te trateze regește. Îți va simți lipsa și va tânji după brațele tale când nu vei fi acasă, va reteza cu priviri tăioase flirturile bărbaților și te va aștepta cu dor și drag oricât de departe te-ai duce!

Dacă aș descrie bărbatul adevărat într-un singur cuvânt, acela ar fi TROUBLESHOOTER. Un bărbat capabil să te scotă din bucluc, să fie avocatul tău în orice situație ai nevoie, să se amestece cu interes în problemele pe care le ai și cu spirit de soluționare… e tot ce îți trebuie. Da, bărbat se numește cel care este capabil să găsească mereu soluții la orice, să repare atât robinetele din casă, cât și fisurile din relație, să dreagă situațiile neplăcute, să rezolve probleme, să o scoată la capăt, să salveze situația. Și să nu se lase până nu reușește!

Cel mai greu, cel mai bun și cel mai important lucru pe care îl poate face un bărbat într-o relație este să lase orgoliul la o parte. Orice femeie se va simți dezarmată, se va înduioșa și te va primi cu brațele deschise și cu sufletul topit când te vei așeza în genunchi în fața ei ca să îi ceri iertare. Doar așa același gest prin care o vei cere de nevastă va avea valoare în ochii ei.

Nu întâmplător bărbatul are mai mult testosteron. Nu este o coincidență că pofta de sex este mai mare la bărbat decât la femeie. Ea poate să stea și fără sex, NU CĂ NU ARE NEVOIE, dar i se ia când te porți ca un douchebag și preferă să înlocuiască sexul cu un serial Netflix. Pe când bărbatul n-are astâmpăr până nu-și ucide pofta carnală. Imaginați-vă dacă nu aveam organe genitale, dacă eram creați fără ele, ar mai fi ridicat bărbatul un deget ca să facă ceva pentru femeie? De-aia v-a dat Dumnezeu penis si poftă nebună de vagin ca să aveți grijă de femeie, că altfel… v-ar durea fix în dos și n-ați mai depune niciun efort.

Nu m-ar deranja să citesc o carte scrisă de un bărbat cu titlul Femeia – o specie pe cale de dispariție, atâta timp cât nu ne acuză de lucruri care sunt în noi de la natură, de la creație, dintotdeauna. Pentru asta – vă rugăm să vă certați cu Dumnezeu, nu cu noi! Dar ceea ce am observat este că, în timp ce eu acuz la bărbați o deviere de la natură, de la cum au fost creați, de la rolul și rostul lor în lume și în viața unei femei, ei au de reproșat fix lucruri legate de firesc.

Citiți manualul de instrucțiuni al femeii! Aflați cum îi funcționează creierul, nu doar corpul!

Da, frate, fără ALL-INCLUSIVE nu mai semnăm niciun deal! Ori totul, ori nimic!
M-am săturat de comentarii de genul: “multe mai vreți voi, nu se poate să ai totul.” Bine, atunci. Tuturor bărbaților care oferiți jumătăți de măsură, vă doresc o femeie care:

-să gătească super, dar să nu îți ofere blow-jobs. Nici măcar unul! Sau ba da, două pe an, ca să le prinzi gustul și să te oftici că nu-s mai multe. (Dar nah, eventual ai putea sa ți le faci singur că și ea își oferă singură ce-i lipsește… dar pentru asta am înțeles că trebuie să-ți scoți vreo câteva coaste. Mno, tu știi!)

-să-ți poarte copilul în burtă, dar după ce se naște să nu mai doarmă cu tine, să nu-ți mai ofere atenție. Ja pe canapea!

-să-ți calce cămășile, dar să fie mereu botoasă și arțăgoasă.

-să facă sex regulat, dar să urle întruna prin casă, să fie mereu nemulțumită și isterică și să-ți reproșeze tot felul.
Etc etc…
Nu vă urez succes pentru că una de-asta nu e greu de găsit. Dar vă urez succes în a fi fericiți!